Image with header
       René van Tol
   
Back
 

  POWERED BY


Nieuws
 
 
Hier kunt u zien met welke bijzondere projecten we bezig zijn (geweest).  
 
 
Diverse titelsongs en filmscores voor diverse productiemaatschappijen, waaronder René Mioch's FCCE.

Met het FCCE project met Paul Verhoeven hebben we met z'n allen zelfs een Emmy Award gewonnen.

 
       
 
 

Ballad voor Sharon Kips geschreven als mogelijke nieuwe Nederlandstalige single

Onze songwriter René van Tol vernam dat Sharon Kips (bekend van o.a. X-Factor en Popstars) op zoek was naar een Nederlandstalige song en heeft daarom een prachtige ballad voor haar geschreven. De stijl is een mix geworden tussen 'Als je mij weer aankijkt' van Glennis Grace en 'Margaritha' van Marco Borsato.

(Foto bron: www.preez.nl)

 

 

 
 
 

'Spend the Money', nieuwe song voor Ashley Zuyderwijk

Onze songwriter René van Tol heeft weer een prachtige song gemaakt voor Ashley. Dit is de derde song voor Ashley en heet 'Spend the Money', een opzwepend nummer in het straatje van Ilse de Lange. Mooi intro met een staalsnarige acoustische gitaar, en een beat die je aan het dansen zet.

Onlangs heeft Ashley de single in de studio ingezongen.

 

 
Song opzet gemaakt voor Dewi Pechler als mogelijke nieuwe single

MuziekComposities heeft in opdracht van het management van Dewi Pechler een opzet voor een nieuwe song voor haar gemaakt als mogelijke nieuwe single. 

Helaas is er gekozen voor een Engelse producer waar de geweldige track Sour uit is voortgekomen.Tijdens de release party mochten wij buiten een live optreden van Dewi met de dance versie van Sour ook genieten van de acoustische versie (erg mooie versie).

MuziekComposties wenst Dewi heel veel succes met haar nieuwe single en hopen snel de videoclip te mogen zien.

Foto bron: Artikel NUfoto.nl.

 

 

 

 

 

NL's Next Girlband, debuut single

MuziekComposities is een samenwerking aangegaan met Talentenbeurs voor de NL's Next Girlband

Talentenbeurs en dé Weekkrant zijn samen op zoek gegaan naar de nieuwe 'girlband' van Nederland. Enthousiaste bruisende meiden tussen de 18 en de 28 jaar maken kans om straks deel uit te gaan maken van dé Nederlandse girlband.

Wij hebben de nu al een hitsong voor de band gemaakt die straks misschien wel in alle Nederlandse huiskamers te horen is.
Informatie: Artikel Weekkrant (pdf) of kijk op Talentenbeurs.nl.

'It Hurts', 2e song voor Ashley Zuyderwijk

Onze songwriter René van Tol heeft weer een prachtige song gemaakt voor Ashley. Dit is de tweede song voor Ashley en heet 'It Hurts', een hele warme emotionele filmachtige ballad in het straatje van Celine Dion - 'My Heart Will Go On'. 

Een tikkeltje Keltische invloed en een pianomelodie die niet meer lijkt te stoppen.

'What's going on with me', debuut single van Ashley Zuyderwijk

Onze songwriter René van Tol heeft een prachtige song gemaakt voor Ashley. De song heet 'What's going on with me', een super lekkere blues ballad in het straatje van Anouk en Lisa Lois.  

Ashley kan goed improviseren waardoor het nummer al snel in het juiste jasje werd gegoten.

 
 

Eva Simons (van de hit Silly Boy): Nieuwe track 'City of Angels' geschreven voor Eva Simons.
René van Tol heeft tijdens de internationale muziek competitie van Buma/Stemra 'Dutch Writers Camp' een nieuwe track voor Eva Simons mogen schrijven. Uit alle inzendingen (ongeveer 150) mag Eva haar nieuwe hit uitkiezen. 

Het is een 'vette' radiovriendelijke dance plaat geworden in een Electro Rock Dance stijl die goed aansluit op de sound van 'Silly Boy'. De demo versie is ingezongen door 'Peace of Mind'. 

Het nummer is te beluisteren via deze link of op YouTube(c) via deze link.

 

Dutchypuppy: Ringtone en profileringssong
De Dutchypuppy Foundation is door Bridget Maasland en een aantal andere hondenliefhebbers in het leven geroepen om honden over de hele wereld te helpen. Dutchypuppy steunt stichtingen ter plaatse met geld en met goederen.

Wij hebben een vrolijke ringtone gemaakt die gebruikt gaat worden om de organisatie te steunen.

Luister naar een fragment

 
Wij bezig geweest met het componeren van een song waarmee Dutchpuppy zich kan gaan profileren. De song gaat over de vele zwerfhonden in de wereld die onder erbarmelijke omstandigheden moeten leven maar waar de mens iets aan kan doen. Deze song zal misschien door een beroemde artiest ingezongen gaan worden.

Luister naar een fragment
 
World Spine Day (Recht je Rug campagne): Ringtone en muziek voor campagne video en oefeningen
In het kader van World Spine Day zal de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) extra aandacht besteden aan de rug. De onlangs gehouden campagne Recht je Rug was een groot succes!

Voor de instructievideo met oefeningen hebben wij de muziekcomposities gemaakt. 

Ga naar de website van Recht je Rug Nederland of klik hier om de video direct te bekijken.
JaraEnJoep
Wij hebben een vrolijke ringtone gemaakt die bijvoorbeeld door de deelnemende kinderen kan worden gedownload. Deze is ook tijdens de activiteitendag op 15 oktober 2009 gebruikt om de kinderen bijeen te roepen wanneer er weer oefeningen gaan worden uitgevoerd.

Luister naar een fragment
 
   
Het is verboden de op deze website aanwezige muziekcomposities te reproduceren of te vermenigvuldigen zonder schriftelijke toestemming van MuziekComposities.nl. De rechten zijn in handen van MuziekComposities.nl. Kijk voor meer informatie over auteursrechten op http://www.bumastemra.nl.